onze route

WIE WE ZIJN. WAT WE ZIEN. DE LANDMARKS. HET KOMPAS.

Showcase and develop your talent

IN SAMENWERKING

Photocredits

Thomas John

Ik ben al fotograaf sinds ik me kan herinneren: Toen ik ongeveer 6 jaar oud was, kreeg ik van mijn grote broer een Kodak Pocket Instamatic camera en sindsdien stond ik in vuur en vlam. In die tijd was ik gepassioneerd door insecten en fotografeerde ik elke dag de microwereld om me heen. Ik ben ook erg geïnteresseerd in technologie en functie. 

Tegenwoordig is mijn echte passie analoge fotografie, die losstaat van de moderne drang naar klinische perfectie. Ik heb verschillende onderwerpen die ik interessant vind, maar het centrale onderwerp is nog steeds de stad en hoe mensen die op verschillende manieren vormgeven tot een individueel landschap dat zijn eigen verhaal vertelt.

Daarin ligt de connectie met Bob en Bart. Ze kijken van een afstand naar wat er om hen heen gebeurt, maar ook van dichtbij. 

Je kunt mijn werk zien op www.siebenbilder.de of @my7views op Instagram. Je kunt me ook vinden op YouTube: youtube.com/tomscameras

10% off your first order

Don’t forget to sign up to receive 10% off on your first order! Get updates on new arrivals and sale announcements